субота, 6. јул 2013.

Vaskovići i ove godine nastupaju na EXIT-u

piše: Slobodan Vasković

Nemanja, moj sin, i ove godine će nastupiti na EXIT-u. Nastupiće na Jack Daniels Stage-u u iduću subotu, 13. jula. Vijest o tome, kao i o ostalim izvođačima, objavili su brojni portali, među kojima i MTV Adria i B92.

Na istoj sceni nastupio je i pretprošle godine. Na tom EXIT-u je Nemanja, uz Marka Nastića, čuvenog beogradskog DJ-a, bio izvođač sa najviše bukinga.


Nemanja nastupa kao DJ pod imenom Jung B, a didžeingom se profesionalno bavi od 2006. godine.   

Oficijelni je DJ beogradske hip-hop grupe V.I.P., jednog od najuticajnijih rep bendova u poslednjoj deceniji. Sa njima će nastupiti kao hedlajner na glavnoj bini Beer Fest-a, koji će se održati u avgustu ove godine u Beogradu.

Nemanja je do sada imao niz samostalnih nastupa na festivalima Exit, Share conference, Adria music conference  (Umag), Umagination  (Umag), Sinestezija  (Herceg Novi), Fresh Island Fest  (Zrće), Hideout Festival (Zrće), Amsterdam Dance Event  (Holandija), u okviru pratećih programa Sarajevo Film Festivala, Trenchtown  (Subotica), Hartera  (Rijeka), Soundwave  (Zagreb), Spring Rap Tour  (Ljubljana), Svi Kao Jedan (Beograd), Cinema City (Novi Sad), te koncerata sa V.I.P.-om u skoro svim gradovima u regionu.