петак, 4. мај 2018.

Karan, saučesnik u ubistvu Davida Dragičevića, ne posjeduje licencu za rad Komore doktora medicine RS

piše: Slobodan Vasković



Željko Karan ne posjeduje licencu za rad Komore doktora medicine Republike Srpske.

Po zakonu bi trebalo da je posjeduje, ali Karan radi bez licence.

Dokument koji to potvrđuje je iz oktobra prošle godine, ali se ništa po tom pitanju nije promijenilo ni u 2018. godini.


Vidljivo je to iz dokumenata koje objavljujem - Odgovora iz Komore na upit da li Karan posjeduje licencu, koji je negativan, kao i iz članova Zakona o zdravstvenim komorama.


Članom 6. pomenutog Zakona predviđena je provjera znanja “svakih pet godina”, a to je kod Karana nemoguće provjeriti, jer on nije ni član Komore, niti posjeduje licencu.


Karan ne bi smio uopšte biti u radnom odnosu bez licence.

Da je licenca potrebna, svjedoči i činjenica da doktori koji dolaze iz zemalja okruženja od Komore moraju dobiti taj dokument ukoliko žele da rade u RS.

Karan nije član Komore, ali je zato član Zločinačke organizacije koja pokušava zataškati likvidaciju Davida Dragičevića; jedan od njenih ključnih ljudi, koji je lažirao vrijeme smrti u Potvrdi o vremenu smrti Davida Dragičevića.


Nalogodavci ubistva, Egzekutori i njihovi pomagači i dalje su na slobodi, a njihovi najznačajniji saradnici - Dragan Lukač, Darko Ćulum i Darko Ilić i dalje čine vrh MUP-a RS, dok je Dalibor Vrećo još uvijek tužilac.


Dok god je situacija takva, nije za vjerovati da će se saznati istina o Ubistvu Davida Dragičevića, niti da će Ubice i Naručioce Likvidacije stići pravda. (nastaviće se)