петак, 18. мај 2018.

Davor Dragičević odbio prljavu ponudu za nagodbu, prema kojoj bi dva mlađa inspektora išli iza rešetaka zbog ubistva Davida, a, zauzvrat, obustavila bi se sva Mirna okupljanja građana, u organizaciji Grupe "Pravda za Davida"

piše: Slobodan Vasković



Davor Dragičević je prije dva dana dobio nemoralnu, prljavu ponudu, prema kojoj bi za ubistvo njegovog sina Davida bila optužena i presuđena “dva mlađa inspektora MUP RS”. 

Zauzvrat, Davor bi trebalo da prekine sva Mirna okupljanja građana, koje organizuje Grupa "Pravda za Davida", na Trgu Krajine, koji traže Istinu o Ubicama, Nalogodavcima Ubistva Davida Dragičevića i njihovim saučesnicima.

“Mi znamo još od 18.03. da su ta dva inspektora oteli Davida i odveli ga u neki stan, gdje su ga premlatili i ubili”, rekao je posrednik, koji je Davoru donio prljavu nagodbu.

Davor je odbio bilo kakvu nagodbu i poručio da ostaje istrajan u namjeri da otkrije naručioce Ubistva i Ubice svog sina, kao i sve njihove saučesnike.

“Mi idemo do kraja, jer je Ubica mnogo više od te dvojice, a oni nisu naručili Ubistvo mog sina. Tražim i istrajaću na tome da se otkriju Naručioci Ubistva, Ubice i svi njihovi saučesnici. Ne postoji ni teoretska mogućnost kompromisa, jer ste mi ubili dijete”, rekao je Davor posredniku i zatražio od njega da mu se više nikada ne obrati.

Postupajući na ovaj način, kreatori prljave nagodbe potvrdili su da znaju ko je sve učestvovao u Ubistvu Davida Dragičevića, ko ga je naredio, ko je bio u ulozi saučesnika, ali da ne žele to da otkriju, već su ponudili dva “Žrtvena Jarca”.

Takođe, ovom ponudom potvrdili su da su u likvidaciji Davida Dragičevića učestvovali i pojedini pripadnici MUP-a RS, koji su ujedno članovi NarkoKartela što hara Banjalukom i Republikom Srpskom. 

Isto tako, kreatori prljave nagodbe su pokazali da po svaku cijenu žele da zaštite šefove NarkoKartela, ali i da je za njih ljudski život, čak i život Djeteta, što David jeste bio, tek roba za trgovinu. (nastaviće se)